Friday 26 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

International Student Week in Belgrade 2022

Δείτε την παρακάτω πρόσκληση προς προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και νέους ερευνητές (έως 30 χρονών) για συμμετοχή στο “The International Student Week  (ISWiB) 2022”,  που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι, 18-26 Ιουλίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από τον δικτυακό τόπο: www.iswib.org

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής on-line στον δικτυακό τόπο:  forms.gle/4nsmiWnLypDf1nS36  είναι η 20 Μαρτίου 2022.


Ως φοιτήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και εκπρόσωπος του International Student Week in Belgrade (ISWiB) 2022 θα ήθελα να σας προσκαλέσω στην φετινή μας διοργάνωση. Το ISWiB διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2005. Από τότε διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2016 και συγκεντρώνει περίπου 200 νέους 18 ως 30 ετών από όλο τον κόσμο.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει στους συμμετέχοντες (ηλικίας18-30 ετών) την ευκαιρία να δικτυωθούν και να δημιουργήσουν δεσμούς με νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Ενθαρρύνεται ιδιαίτερα η συμμετοχή ατόμων με αναπηρίες, καθώς και μέλη άλλων ευάλωτων ομάδων, να εγγραφούν και να συμμετάσχουν. Το φεστιβάλ θα προσαρμοστεί προκειμένου να προωθήσει τη σημασία της συμμετοχής τους.

Ελπίζω να βρείτε αυτό το φεστιβάλ ενδιαφέρον και σχετικό το όραμα και την φιλοσοφία της ομάδας σας.

Η φετινή εκδήλωση έχει τίτλο «Nurture our future» και επικεντρώνεται σε θέματα βιωσιμότητας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές ως τις 20 Μαρτίου. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει σε αυτό τον σύνδεσμο: forms.gle/4nsmiWnLypDf1nS36

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί 18-26 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες για όλη την διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στην σελίδα https://iswib.org/ καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μου στα email μου: 

amalia_dimou@hotmail.com amaliaad@arch.auth.gr

Και στα social media: @iswib_ (Instagram)     ISWiB (Facebook)

Με εκτίμηση,

Αμαλία Αθανασία Δήμου

ISWiB 2022 promoter

Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ