Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Κατατακτήριες Εξετάσεις Αποφοίτων ΙΕΚ και Μεταλυκειακού Έτους σε Α.Ε. Ι. Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Κατατακτήριες Εξετάσεις του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους, από την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο e-mail: info@jour.auth.gr

Το ποσοστό των κατατασσόμενων στο Τμήμα καθορίσθηκε σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις σε ποσοστό 5% επί του αριθμού των εισακτέων κάθε ακαδημαϊκού έτους, για κατάταξη στο 1ο εξάμηνο σπουδών.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται:

  • Αίτηση
  • Αντίγραφο λυκείου που θα συνοδεύεται από Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου πέντε (5) του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων ή ισότιμο τίτλο

Τα μαθήματα και η ύλη που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι (Απόφαση Συνέλευσης Τμήματος 508/8-3-2023), βρίσκονται ήδη αναρτημένα.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν κατά το διάστημα από 1 έως 20 Δεκεμβρίου 2023 και το πρόγραμμα εξετάσεων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος δέκα (10) ημέρες πριν την ημερομηνία εξέτασης του πρώτου μαθήματος.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος