Friday 26 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Master/MPhil/PhD) & ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΜΣ), ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2023-24

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών προς Έλληνες/Ελληνίδες και απόφοιτους/-ες ελληνικών πανεπιστημίων/κατόχους απολυτηρίου ελληνικού λυκείου με νόμιμη άδεια διαμονής στην Ελλάδα, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24, του Ιδρύματος Ωνάση.

Θα χορηγηθούν έως

Α. 60 υποτροφίες για σπουδές Β (Master, MPhil) και Γ (PhD) κύκλου, σε ειδικεύσεις των ανθρωπιστικών επιστημών, των κοινωνικών επιστημών, των επιστημών μηχανικού και τεχνολογίας, των φυσικών & γεωργικών επιστημών, της ιατρικής & των επιστημών υγείας, σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Β. 10 υποτροφίες για σπουδές Β κύκλου (ΠΜΣ), σε δημόσιο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, στις ειδικεύσεις: Ειδική Αγωγή, Σχολική Ψυχολογία & Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, Ψηφιακές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, Αστικός Σχεδιασμός, Περιβαλλοντική Μηχανική και Τεχνολογία, Αναλυτική Μεγάλων Δεδομένων, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ναυτιλιακή Διοικητική, Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας, Μοριακή Βιοϊατρική και Βιοκαινοτομία & Ιατρική Βιοτεχνολογία, Εντατική Θεραπεία –Καρδιολογία, Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα.

Προθεσμία οριστικής υποβολής αποκλειστικά ηλεκτρονικής αίτησης, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είναι η 28η Φεβρουαρίου 2023.

Προθεσμία υποβολής, κατά περίπτωση Α, της οριστικής αποδοχής από το Πανεπιστήμιο του εξωτερικού /Υπεύθυνης Δήλωσης κόστους σπουδών ή κατά περίπτωση Β, της προκήρυξης/ανακοίνωσης επιδιωκόμενου προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών ελληνικού δημοσίου πανεπιστημίου, είναι η 31η Μαΐου 2023.