Thursday 2 May 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Η ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο της καταστατικής της υποχρέωσης για διαρκή επιμόρφωση των μελών της, αλλά και του πνευματικού έργου που επιτελεί, πραγματοποιεί σταθερά την τελευταία δεκαετία εκπαιδευτικά σεμινάρια δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος.

Στα τέλη Νοεμβρίου, το Μορφωτικό της Ίδρυμα θα υλοποιήσει για πρώτη φορά ένα 9ωρο επιμορφωτικό πρόγραμμα, με θέμα το «Τηλεοπτικό Ντοκιμαντέρ», το οποίο θα απευθύνεται σε νέους δημοσιογράφους, φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας.

Οι συντελεστές της δημοσιογραφικής εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» και μέλη της ΕΣΗΕΑ, Χρίστος Βασιλόπουλος και Δημήτρης Πετρόπουλος είναι υπεύθυνοι για την κατάρτιση του προγράμματος και την παρουσίαση των εισηγήσεων.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 23 Νοεμβρίου 2023 και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες. Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, από τις 12μ. έως τις 3 μ.μ., στον 7ο όροφο «Ιωάννης Κονδυλάκης» του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα).

Αποκλειστικά για τους φοιτητές του ου τμήματος Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας, ΑΠΘ, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από απόσταση, μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Οι φοιτητές θα λάβουν τον σχετικό σύνδεσμο μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στους στο σεμινάριο.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής.