Thursday 2 May 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Εκδήλωση με θέμα: Ο ρόλος του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ενημέρωση και η συμβολή του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στη δημοσιογραφία και στις δημοσιογραφικές σπουδές

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) συνδιοργανώνει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, 10.00-12.00 π.μ. (Αίθουσα 4, πρώην ΝΟΠΕ)  εκδήλωση με θέμα:

«Ο ρόλος του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ενημέρωση και η συμβολή του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στη δημοσιογραφία και στις δημοσιογραφικές σπουδές»  

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρόεδρος και Διευθυντής του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) κ. Αιμίλιος Περδικάρης με θέμα “Ο ρόλος του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ενημέρωση“, ο Πρόεδρος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ Καθηγητής Χρήστος Φραγκονικολόπουλος με θέμα “Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ στη νέα εποχή“, ο Διευθυντής του Γραφείου του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη δημοσιογράφος κ. Σταύρος Τζίμας με θέμα “Ενημέρωση και δημοσιογραφία στην ελληνική περιφέρεια“, ο Καθηγητής Ανδρέας Βέγλης με θέμα “Η ειδησεογραφία στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού” και τέλος ο Καθηγητής Αντώνης Σκαμνάκης με θέμα “Πως φθάσαμε στη δημιουργία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων“. Την συζήτηση θα συντονίσει η Αν. Καθηγήτρια Ζωή Βερβεροπούλου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και στους φοιτητές.