Friday 26 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών για την απρόσκοπτη διενέργεια της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

Στην έκτακτη συνεδρίασή της την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 η Κοσμητεία της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση, για την απρόσκοπτη διενέργεια της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2021-2022:

  1. Το κάθε Τμήμα εξέδωσε το ωρολόγιο πρόγραμμα και το αιθουσιολόγιο για τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων, το οποίο και θα τηρηθεί όπως σε κάθε εξεταστική περίοδο, σύμφωνα με τις ειδικές οδηγίες της σχετικής απόφασης της Συγκλήτου του ΑΠΘ από τις 19/1/2022.
  2. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, οι διδάσκοντες -ουσες έχουν την ευθύνη και μπορούν να ορίσουν εναλλακτικούς τρόπους εξέτασης, αξιοποιώντας όλα τα μέσα που τους παρέχει η τεχνολογία και το ίδρυμα, αναλόγως των ιδιαίτερων απαιτήσεων και χαρακτηριστικών του μαθήματός τους.
    Οι συνάδελφοι -ισσες θα υλοποιήσουν και την τρέχουσα εξεταστική περίοδο με την ευθύνη και την ευσυνειδησία που τους διακρίνει.