Monday 29 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗ1500 & ΑΔΗ2400 «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ», ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2023-24

Καλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που φοιτούν στο Ε΄ ή σε ανώτερο εξάμηνο σπουδών και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μάθημα της κατεύθυνσης Δημοσιογραφίας «Εφαρμογές Έντυπων Εκδόσεων» στο χειμερινό εξάμηνο 2023-24, να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση https://forms.gle/MJyym4k9RS6am4c49

από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 (ώρα 11:30, έναρξη λειτουργίας της φόρμας).

Το μάθημα εστιάζει σε θέματα που αφορούν τη ροή παραγωγής ενός εντύπου και ειδικότερα σε θέματα σελιδοποίησης μέσω της εκμάθησης σχετικού λογισμικού. Θα διεξάγεται Τρίτη 14.30-17.00 στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στον 2ο όροφο στην ΟΠΕ.

Καθώς το μάθημα έχει και εργαστηριακή μορφή (υποχρεωτικές παρακολουθήσεις) υπάρχει ανώτατο όριο στις εγγραφές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική δήλωση και το εξάμηνο σπουδών.

Μετά την οριστικοποίηση του τμήματος θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τους/τις συμμετέχοντες/ούσες στην ιστοσελίδα του τμήματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να γνωρίζετε πως προϋπόθεση για την τελική δήλωση στις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Γραμματείας ΑΠΘ των εργαστηριακών μαθημάτων επιλογής, στα οποία απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, είναι η έγκριση συμμετοχής σας στο μάθημα από τον/την διδάσκοντα/ούσα. Συνεπώς όσοι/ες δεν δείτε τα στοιχεία σας, δεν πρέπει να δηλώσετε το μάθημα στην ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου.

Η διδάσκουσα Δρ. Ελισάβετ Τζίνα Γεωργιάδου | egeorgiadou@jour.auth.gr