Thursday 9 May 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Ανακοίνωση για το μάθημα “Αθλητική Δημοσιογραφία”

Αυτή την Παρασκευή 15/12 και ώρα 15:00, στο μάθημα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας (αίθουσα 4 ΝΟΕ), θα φιλοξενηθεί ο Κύρος Βασσάρας, ο Έλληνας ελίτ διαιτητής της ΦΙΦΑ και αρχιδιαιτητής στη Ρουμάνικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο της διάλεξής του προς τους φοιτητές, ο κ. Βασσάρας θα μιλήσει για την πορεία του ως διαιτητής στις ελληνικές και διεθνείς/παγκόσμιες διοργανώσεις, ενώ θα παρουσιάσει και το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο του, με γεγονότα και μυστικά που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και που αποκαλύπτει για πρώτη φορά.

Πρόκειται για άγνωστες πτυχές με τη ματιά του διαιτητή, των αστέρων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Μπέκαμ, ο Ροναλντίνιο, ο Ρούνεϊ και άλλοι με τους οποίους συναντήθηκε στο Καμπ Νου, στο Ολντ Τράφορντ, στο Στάμφορντ Μπριτζ και στο Μπερναμπέου, όπως ενημερωνόμαστε από την ιστοσελίδα του.

Περιμένουμε όσες φοιτήτριες και όσοι φοιτητές του τμήματος ενδιαφέρονται, ανεξάρτητα αν έχουν δηλώσει το μάθημα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας, να παρακολουθήσουν το μάθημα.

Στο μεταξύ, επισκεφτείτε την https://kyrosvassaras.com και ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας!