Friday 26 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

International Diplomatic Scholarship Program – Hankuk University of Foreign Studies

Δείτε το έγγραφο 3058/Ζ1/12.1.2015 του ΥΠΠΕΘ με συνημμένα α) τηλεαντιγράφημα της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σεούλ και β) πληροφοριακό έντυπο, σχετικά με πρόγραμμα υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές 4ετούς φοίτησης στο Hankuk University of Foreign Studies της Ν.Κορέας.

Οι υποτροφίες αφορούν σε απαλλαγή από τα τέλη αίτησης, εισαγωγής και φοίτησης και χορηγούνται/ανανεώνονται με κριτήρια ακαδημαϊκής επίδοσης.

Η υποβολή υποψηφιότητας για το πρόγραμμα, με τον τίτλο International Diplomatic Scholarship Program, απαιτεί τη συνυποβολή συστατικής επιστολής από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Σεούλ, μέσω της οποίας -σύμφωνα με το τηλεαντιγράφημα της Πρεσβείας- θα πρέπει να διαβιβαστεί η αίτηση στο Πανεπιστήμιο. Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (με ταχυδρομική αποστολή) έχει οριστεί από την Πρεσβεία το διάστημα από 1 Φεβρουαρίου έως τέλη Ιουνίου 2016. Στην ιστοσελίδα http://international.hufs.ac.kr/ (μενού Admissions—>Forms) είναι αναρτημένες όλες οι σχετικές φόρμες.

Σημειώνεται ότι:

  • η υποτροφία δύναται να καλύψει όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, πλην ορισμένων που αναφέρονται στο συνημμένο φυλλάδιο (applicable fields of study)
  • το Πανεπιστήμιο διαθέτει έναν αριθμό αγγλόφωνων προγραμμάτων σπουδών. Όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημιου είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα http://international.hufs.ac.kr/ (μενού Admissions—>Colleges & Departments).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στο συντονιστή, Mr. Joo Jaehoan, email: joo_jaehoan@hufs.ac.kr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την υποβολή της αίτησης στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Σεούλ: 00822 7291400-1 (τηλ), 00822 7291402 (φαξ), gremb.sel@mfa.gr (email).

ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΘ
Πληροφορίες: Ι. Κορπίδου
Τηλ: 2310 994168
email: dps@auth.gr