Friday 26 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Ανακοίνωση προς τους λιμνάζοντες φοιτητές

Σύμφωνα με απόφαση της υπ΄ αριθμ. 291/11-12-2013 Συνέλευσης του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., για την απόκτηση του πτυχίου τους, οι φοιτητές των παλαιών προγραμμάτων σπουδών (από το Ακαδημαϊκό Έτος Εισαγωγής 1992 -1993, έως και το Ακαδημαϊκό Έτος Εισαγωγής 2004-2005), υποχρεούνται να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν σε 62 Υποχρεωτικά μαθήματα κορμού, 4 Υποχρεωτικά μαθήματα κατ’ επιλογήν, και να καταθέσουν Πτυχιακή Εργασία.

Οι λιμνάζοντες φοιτητές, θα πρέπει να αποκτήσουν ηλεκτρονικούς κωδικούς από το Κέντρο Ηλεκτρονικού Δικτύου (ΚΗΔ), να ανανεώνουν με συνέπεια την ηλεκτρονική εγγραφή εξαμήνου τους και να έρθουν σε επαφή είτε με τη Γραμματεία είτε με τον κ. Αλέξανδρο Μπαλτζή (σύμβουλο φοιτητών των παλαιών Π.Σ.), εφόσον έχουν ελέγξει τον πίνακα με τις αντιστοιχίες μαθημάτων, προκειμένου να γίνει έλεγχος για την αντιστοίχηση των παλαιών μαθημάτων με τις εξεταστικές τους υποχρεώσεις.

Τέλος οι φοιτητές των παλιών Π.Σ. δικαιούνται, να λάβουν κατά την αποφοίτηση τους Συμπλήρωμα Πτυχίου (Diploma Supplement), όπου θα αναγράφεται ο συνολικός αριθμός των 240 ECTS, που αντιστοιχεί στο Πτυχίο τους.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος