Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

2 scholarships for the Chinese Culture Summer Program at Shanghai International Studies University, China

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ.  με το Shanghai International Studies University (SISU), της Κίνας, προσφέρονται δύο (2) υποτροφίες σε άριστους προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές  του Α.Π.Θ. για παρακολούθηση Θερινού Σχολείου στο εν λόγω Πανεπιστήμιο, στο διάστημα από 31 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου 2023 (3 εβδομάδες).

Η ΠΡΩΤΗ υποτροφία καλύπτει: το κόστος συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο και την διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ υποτροφία καλύπτει: ΜΟΝΟ το κόστος (~ 789 € ) συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο

Οι επιλεγέντες θα πρέπει να καλύψουν εξ ιδίων το κόστος:

α) διαμονής (για όσους δεν θα λάβουν την πρώτη υποτροφία) στον ξενώνα του Πανεπιστημίου, σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο: ~252 € συνολικά ή σε μονόκλινα δωμάτια με μπάνιο : ~ 472,5 € συνολικά.

β) οδοιπορικών εξόδων, και

γ) διατροφής (~ 2 €/γεύμα)

Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στο εν λόγω Θερινό Σχολείο και μερικών ακόμη φοιτητών, εφόσον είναι διατεθειμένοι να καλύψουν εξ ιδίων όλο το κόστος συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν μαζί με  τα δικαιολογητικά που αναφέρονται εντός αυτής ηλεκτρονικά  (στο email: internat-rel@auth.gr )  έως την Τρίτη 23 Μαḯου, 2023 στις 12:00 το μεσημέρι στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων.

Σε περίπτωση περισσοτέρων υποψηφιοτήτων, η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων θα προβεί στην επιλογή των 2 πλέον αρίστων.

Για τυχόν επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο τηλέφωνο 2310 995307, κ. Σοφία Λογθέτη-Μανωλιάδου (εργάσιμες ημέρες  και ώρες:8:30-14:30)

Πληροφοριακό υλικό