Wednesday 24 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Studies in France – Salon February 2023 in Thessaloniki

Δείτε παρακάτω ηλεκτρονική αλληλογραφία με τα συνημμένα της, από το Γαλλικό Ινστιτούτο της Θεσσαλονίκης.

Αφορά πρόσκληση συμμετοχής στην διοργάνωση της καθιερωμένης  Έκθεσης για τις σπουδές στη Γαλλία, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 (www.ifg.gr) και με φυσική παρουσία  την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.


Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη διοργάνωση της Έκθεσης για τις Σπουδές στη Γαλλία 2023  που θα λάβει χώρα:

  • Διαδικτυακά στις 8 και 9 Φεβρουαρίου,
  • Με φυσική παρουσία την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, από της 14.00 έως τις 20.00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Αλλατίνη-Ντασώ).

Μέχρι στιγμής, 24 γαλλικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, η λίστα των οποίων εμφανίζεται στο επισυναπτόμενο αρχείο, επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη στις 12 Φεβρουαρίου.

Οι φοιτητές και οι μαθητές Λυκείου της Θεσσαλονίκης, οι γονείς τους, οι καθηγητές τους θα μπορέσουν να συναντήσουν προσωπικά τους εκπροσώπους των γαλλικών ιδρυμάτων που είναι προσκεκλημένοι και να ενημερωθούν σχετικά με τις προοπτικές σπουδών και τις δυνατότητες που τους προσφέρει η Γαλλία.

Για τον σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθούν επίσης δύο θεματικές παρουσιάσεις στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης στις 12 Φεβρουαρίου:

  • 15.00-16.30: Οι προπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία
  • 17.00-18.00: Οι μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία.

Όπως σε κάθε διοργάνωση, θα σας παρακαλούσαμε να διαδώσετε αυτή την πληροφορία όσο το δυνατόν ευρύτερα, προκειμένου να ευαισθητοποιήσετε όλους τους φοιτητές, τους γονείς και τους καθηγητές που μπορεί να ενδιαφέρονται.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την κυρία Carole Perretto : thessalonique@campusfrance.org ; cperretto@ift.gr.