Saturday 27 July 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ συμμετέχει στο 8ο Διεθνές Σχολείο του Π.Σ.Α.Τ.

Στις εργασίες του 8ου Διεθνούς Σχολείου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος  Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), συμμετέχει το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, με κεντρικούς εισηγητές στην επιστημονική ενότητα του Σχολείου, την επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Ιωάννα κωσταρέλλα και τον διδάσκοντα Παναγιώτη Σπηλιόπουλο.

Η τελετή έναρξης του 8ου Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ έχει προγραμματιστεί στις 17:00, το απόγευμα της Τετάρτης (27/10), ενώ το πρωί της Παρασκευής 29/10 και ώρα 11.00 η κ. Κωσταρέλλα θα αναπτύξει το θέμα της με τίτλο «Η αλήθεια και το fake στην αθλητική είδηση».  Ακολούθως ο κ. Σπηλιόπουλος θα ανακοινώσει τα πρώτα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας «2021 International Sports Press Survey» με τίτλο «Πού πήγαν οι αθλητικές ειδήσεις; Ο αντίκτυπος του διαδικτύου και του ευρωπαϊκού αθλητισμού, στον ελληνικό Τύπο». Η εν λόγω μελέτη εκπονείται στο Τμήμα μας, με τη συμμετοχή της κ. Μαρίας Ματσιώλα και του κ. Διαμαντή Μαστρογιαννάκη.

Για τους ενδιαφερόμενους, οι τριήμερες εργασίες του 8ου Διεθνούς Σχολείου θα καλυφθούν απευθείας μέσω live streaming από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΣΑΤ στο Facebook (https://web.facebook.com/psat1952 ) και από το κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouΤube (https://www.youtube.com/channel/UCWJabuFljbfTxPhvU_F1fug/featured ).