Saturday 20 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Εγγραφή στο εργαστηριακό μάθημα ‘Ειδησεογραφία για τον Τουρισμό και το Ταξίδι’

Το μάθημα ‘Ειδησεογραφία για τον τουρισμό και το ταξίδι’ είναι εργαστηριακό και ανήκει στα μαθήματα επιλογής της κατεύθυνσης Δημοσιογραφίας. Θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα στις 11:30 στο εργαστήριο Η/Υ του Τμήματος (4ος όροφος, Βασ. Ηρακλείου 12). Η παρακολούθηση και η ενεργός συμμετοχή σας στις εβδομαδιαίες εργαστηριακές ασκήσεις είναι υποχρεωτική. Το πρώτο μάθημα θα γίνει τη Δευτέρα 19/2/2024 μέσω zoom, σε σύνδεσμο που θα αποσταλεί στους εγγεγραμμένους.

Προαπαιτούμενα μαθήματα για να εγγραφείτε είναι τα ακόλουθα: Τουρισμός και ΜΜΕ ή Τουρισμός και Μέσα Επικοινωνίας.

Το μάθημα στοχεύει στην εκπαίδευση των φοιτητών/τριων στην ειδησεογραφία για τον τουρισμό και το ταξίδι. Οι φοιτητές/τριες καλούνται να ενεργοποιήσουν όλες τις βασικές γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους σχετικά με την αναζήτηση της πληροφορίας, έλεγχο αξιοπιστίας της πηγής, έλεγχο εγκυρότητας της πληροφορίας, και τέλος τη σύνθεση, επεξεργασία και γραφή της είδησης. Το πεδίο μελέτης είναι ο τουρισμός και γενικότερα το ταξίδι. Θα επικεντρωθούμε στην εξάσκηση γραφής είδησης για διαφορετικά κανάλια και μέσα επικοινωνίας για τον Τουρισμό και το Ταξίδι, ενώ παράλληλα θα εστιάσουμε στην ορθή επιλογή και επεξεργασία συνοδευτικού οπτικοακουστικού υλικού. 
Λόγω της φύσης του μαθήματος, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Παρακαλώ πολύ, όσοι/ες ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα https://forms.gle/rbFWwQAzmMRucibU7

Η διδάσκουσα

Δρ Φανή Γαλατσοπούλου