Thursday 18 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Πρoκήρυξη Μορφωτικών Ανταλλαγών 2016

Θέμα: Πρoκήρυξη για την υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στα Διμερή Προγράμματα Μορφωτικών Ανταλλαγών ανάμεσα στην Ελλάδα και σε χώρες της αλλοδαπής έτους 2016

Σας διαβιβάζουμε το με Α.Π.: 31430/Z1/23-2-2016 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων – Γενική Διεύθυνση Ανώτατης Εκπαίδευσης – Διεύθυνση Οργανωτικής & Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης– Τμήμα Δ’ – Φοιτητικών Θεμάτων & Υποτροφιών, που περιήλθε σήμερα στο Τμήμα μας και αφορά στην Προκήρυξη τριάντα εννέα (39) θέσεων για την υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στα Διμερή Προγράμματα Μορφωτικών Ανταλλαγών ανάμεσα στην Ελλάδα και σε χώρες της αλλοδαπής για το έτος 2016.

Στο πρόγραμμα αυτών των μορφωτικών ανταλλαγών συμμετέχουν οι χώρες: Αλβανία, Αρμενία, Γερμανία, Ιορδανία, Ισραήλ, Κροατία, Μαρόκο, Πολωνία, Σλοβακία, Τουρκία, Τσεχία και Τυνησία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • Το μόνιμο Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό (Δ.Ε.Π.)
  • Το μόνιμο Ειδικό και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.Ε.ΔΙ.Π.)
  • Υποψήφιοι Διδάκτορες

των Πανεπιστημίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:

  • να αποστείλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά με σφραγίδα ταχυδρομείου στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων – Διεύθυνση Οργανωτικής & Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης– Τμήμα Δ’, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ, έως την 18η Μαρτίου 2016

ή

  • να καταθέσουν την αίτησή τους στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου στο ισόγειο του Υπουργείου για την Διεύθυνση Οργανωτικής & Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης – Τμήμα Δ’ μέχρι και την 18η Μαρτίου 2016.

Οι αιτήσεις και τα παραστατικά των επιλεγέντων επιστημόνων θα αποσταλούν από το ΥΠ.ΠΕ.Θ. – μέσω της διπλωματικής οδού – στις επιλεχθείσες χώρες και η υλοποίηση της επιστημονικής επίσκεψης προϋποθέτει την αποδοχή της από τη χώρα υποδοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια επιλογής, την διαδικασία υποβολής αίτησης και την οικονομική κάλυψη από ελληνικής πλευράς, μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την συνημμένη αλληλογραφία.

Παρακαλούμε για ενημέρωση τυχόν ενδιαφερομένων μελών του Τμήματός σας, με την πληροφορία ότι δεν θα δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

H Προϊσταμένη
του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων ΑΠΘ
Ελένη Μπαχτσαβανοπούλου

Σχετικά αρχεία