Wednesday 24 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Πρόσκληση συμμετοχής φοιτητών δημοσιογραφίας στο πρόγραμμα “Model International Criminal Court – University 2023” – Erasmus+

Από την 1η έως την 7η Απριλίου του 2023 θα διεξαχθεί στην Krzyżowa της Πολωνίας το πρόγραμμα  ”Model International Criminal Court – University 2023”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+. Αντικείμενο του προγράμματος είναι η προετοιμασία και η συμμετοχή φοιτητών ή αποφοίτων δημοσιογραφίας σε εικονική δίκη ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (έρευνα κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της εικονικής δίκης, προετοιμασία ερωτήσεων, συμμετοχή σε press conference κλπ.). Καλύπτονται πλήρως η διαμονή και η διατροφή καθώς και το κόστος της μετακίνησης με μέσα μαζικής μεταφοράς (αεροπλάνο, λεωφορείο, τρένο) μέχρι το ποσό των 275 ευρώ. Το συμβολικό κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 80 ευρώ, αλλά κατόπιν αιτήσεως του φοιτητή, το εν λόγω κόστος μπορεί να μειωθεί ή και να υπάρξει απαλλαγή καταβολής του ποσού. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ενδιαφέροντος λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Δείτε το αναλυτικό ενημερωτικό έντυπο με όλες τις σχετικές πληροφορίες (ημερήσιο πρόγραμμα, περιεχόμενο εκπαίδευσης κλπ.)