Saturday 20 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης (αριθμ. 379)

Καλούνται τα μέλη της Συνέλευσης του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας να προσέλθουν σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα 2β, 2ος όροφος του κτηρίου του Τμήματος (Εγνατία 46).

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί στις 11.00 π.μ. την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (αριθμ. 379).

  1. Μαθήματα που θα διατεθούν για διδασκαλία στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., για διδασκαλία στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τίτλο «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε νέους Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού».
  2. Ορισμός Τριμελούς Επιτροπής Επιλογής διδακτόρων, για διδασκαλία στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τίτλο «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε νέους Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού» (κωδικός πρόσκλησης ΕΔΒΜ82, αρ.πρωτ.2696/21-05-2018).
  3. Μετάταξη εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέσεις Ε.Ε.Π. και Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. (κ. Κ. Δημητριάδη), (εξ’ αναβολής).
  4. Ορισμός Τριμελούς Εξεταστικής Επιτροπής μεταπτυχιακής φοιτήτριας του Τμήματος κ. Χριστίνας Τρούση.
  5. Ανακοινώσεις-Αιτήσεις-Προτάσεις.

Ο  Πρόεδρος του Τμήματος
Γεώργιος Τσουρβάκας
Αναπληρωτής Καθηγητής