Thursday 25 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Πρόγραμμα Κατατακτήριων Εξετάσεων Ακαδημαϊκού Έτους 2022-2023

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Κατατακτήριες Εξετάσεις του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους, από την Τρίτη 01 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο e-mail :info@jour.auth.gr

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται:

α) Αίτηση

β) Αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών.

Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.)

Οι Κατατακτήριες εξετάσεις θα διεξαχθούν στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. (Εγνατία 46), ως εξής:

ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ
Ημερομηνία Εξέτασης 01/12/2022 (αίθουσα 4β) 17:00-19:00

ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
Ημερομηνία Εξέτασης 07/12/2022 (αίθουσα 4β), 17:00-19:00

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
Ημερομηνία Εξέτασης 09/12/2022 (αίθουσα 4β), 17:00-19:00

Ενημέρωση για τις εξετάσεις:

  • Για την εξακρίβωση της ταυτότητας των υποψηφίων θα πρέπει να προσκομιστεί το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς των.
  • Κατά την πρώτη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο των εξετάσεων  μία (1)  νωρίτερα. Τις υπόλοιπες ημέρες υποχρεούνται  να προσέρχονται  μισή ώρα (30 λεπτά) νωρίτερα.
  • Χρωματιστά μελάνια, εκτός του μπλε, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο αναγνώρισης στο γραπτό δοκίμιο αποκλείουν  το γραπτό από τη βαθμολόγηση.
  • Κάθε υποψήφιος που εγκαταλείπει την αίθουσα παραδίδει το γραπτό του και δεν έχει δικαίωμα να επανέλθει για τη συνέχιση της εξέτασης. Κατ΄ εξαίρεση, μόνο για λόγους υγείας επιτρέπεται ολιγόλεπτη εγκατάλειψη της αίθουσας και μόνο με τη συνοδεία επιτηρητή.
  • Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων απαγορεύεται η χρήση και η κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιουδήποτε άλλου μέσου τηλεπικοινωνίας.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος