Friday 19 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Πρόγραμμα Επιστημονικού Συνεδρίου AudioMostly (Θεσσαλονίκη 7-9/10)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί το πρόγραμμα για το διεθνές επιστημονικό συνέδριο Audio Mostly (http://audiomostly.com/), που διοργανώνεται φέτος από το Τμήμα μας (σε συνεργασία με άλλα Τμήματα του ΑΠΘ) και θα διεξαχθεί στην πόλη μας 7-9 Οκτωβρίου 2015.

Το φετινό θέμα του συνεδρίου είναι “Sound, Semantics and Social Interaction”, που αποτελεί ένα ιδιαίτερα διεπιστημονικό πεδίο και σίγουρα ενδιαφέρει πολλά μέλη του πανεπιστημίου, με διαφορετικό επιστημονικό και ερευνητικό υπόβαθρο. Στο πλαίσιο αυτό, όσοι φοιτητές (ή/και λοιπά μέλη του πανεπιστημιακού προσωπικού) επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες και τις προσκεκλημένες διαλέξεις του συνεδρίου, μπορούν να προσέλθουν στο χώρο του ΚΕΔΕΑ με το ελάχιστο συμβολικό τίμημα των 12 € ανά ημέρα (ή 25 € συνολικά για τις 3 μέρες του συνεδρίου), στο οποίο περιλαμβάνεται και ο καφές (με τα συνοδευτικά) που θα σερβίρονται στα διαλείμματα του συνεδρίου (2 ανά ημέρα).

Η παραπάνω διευθέτηση δεν αφορά τους ερευνητές που πρόκειται να παρουσιάσουν εργασίες, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα γεύματα και τα πρακτικά του συνεδρίου.

Σε όσους το επιθυμούν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Προσδοκώντας να σας δούμε στο συνέδριο,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Γ. Καλλίρης