Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρακτική Άσκηση για φοιτητές το καλοκαίρι

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΜΜΕ

Επιστημονικά Υπεύθυνος: Χρήστος Φραγκονικολόπουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι μετά από τροποποίηση του προϋπολογισμού του έργου (που εγκρίθηκε σήμερα), εξασφαλίστηκαν τέσσερις (4) ακόμα τρίμηνες θέσεις πρακτικής άσκησης των φοιτητών του τμήματος, που αφορούν στο διάστημα του καλοκαιριού, καθώς το πρόγραμμα ολοκληρώνεται διοικητικά στις 31/8/2013.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση μέσα στο καλοκαίρι να προσέλθουν στο γραφείο της κυρίας Μπάνου την Τετάρτη 29/5/2013 στις 10:00 για ενημέρωση.

Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά, παρακαλείσθε όσοι το επιθυμείτε να εξασφαλίσετε ως την Τετάρτη μία αναλυτική βαθμολογία και να έχετε στείλει ένα mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη Λ. Μπάνου (banou@jour.auth.gr) και στην Κ. Κωστοπούλου (katerina.kostopoulou@gmail.com) δηλώνοντας ταυτόχρονα και το μέσο το οποίο σας ενδιαφέρει να κάνετε την πρακτική σας.

Σε ό,τι αφορά τους φορείς της Πρακτικής, ισχύουν οι φορείς του προηγούμενου εξαμήνου με εξαίρεση την ΕΡΤ που έχει εσωτερικό κανονισμό για την έναρξη των πρακτικών που δεν υπάρχει χρόνος να ακολουθηθεί.