Saturday 20 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Προκήρυξη μιας θέσης μη αμειβόμενης πρακτικής άσκησης προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο Κέντρο για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό (Κ.Ε.Νο.Π.) του Α.Π.Θ.

Το Κέντρο για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό (Κ.Ε.Νο.Π.) του Α.Π.Θ. προκηρύσσει μία (1) θέση πρακτικής άσκησης για φοιτητές/τριες προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου για αντικείμενο συναφές με τα αντικείμενα του Τμήματος Πληροφορικής. Η πρακτική άσκηση θα αφορά στην επεξεργασία της ιστοσελίδας του Κέντρου (http://celc.web.auth.gr/), καθώς και στη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσής του. Απαιτείται πολύ καλή γνώση διαχείρισης ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress.

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης καθορίζεται στους οκτώ (8) μήνες με φυσική παρουσία αντίστοιχη των αναγκών του Κέντρου. Η πρακτική άσκηση δεν είναι αμειβόμενη. Μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης και τη διεκπεραίωση των καθηκόντων του/της ασκουμένου/ης, το Κέντρο χορηγεί Βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης της πρακτικής άσκησης.

Η πρακτική άσκηση στο Κέντρο για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό του Α.Π.Θ. προσφέρει τη δυνατότητα στους ασκούμενους:

  • Εμπλουτισμού των γνώσεών τους σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.
  • Συνεισφοράς στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.
  • Εργασίας σε ακαδημαϊκό περιβάλλον.
  • Ανταλλαγής νέων ιδεών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση manios@law.auth.gr, με θέμα «Πρακτική Άσκηση», μέχρι και την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022.


Ο Πρόεδρος του Κέντρου
Καθηγητής Πέτρος Στάγκος