Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Προκήρυξη και συνοπτική περιγραφή των προγραμμάτων υποτροφιών της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD), προς Έλληνες και Ελληνίδες, ακαδημαϊκού έτους 2020-21.

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί η προκήρυξη και συνοπτική περιγραφή των προγραμμάτων υποτροφιών της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD), προς Έλληνες και Ελληνίδες, ακαδημαϊκού έτους 2020-21.

Οι υποτροφίες αφορούν σε τελειόφοιτους/-ες, απόφοιτους/-ες, Υ.Δ., διδάκτορες, ερευνητές και ερευνήτριες, νέους και νέες επιστήμονες, καθηγητές/-τριες ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, παλαιούς υποτρόφους της DAAD, όλων των κλάδων, αλλά και ειδικότερων (Αρχιτεκτονική, Αρχαιολογία, Παραστατικές Τέχνες, Μουσική, Καλές Τέχνες/Οπτική Επικοινωνία/Κινηματογράφος).

Οι υποτροφίες χορηγούν μηνιαίο επίδομα, το ύψος του οποίο καθορίζεται από το ειδικότερο πρόγραμμα και τη βαθμίδα του/της υποψήφιου/-ας υποτρόφου, ιδιωτική ασφάλεια υγείας, και ανά πρόγραμμα ενδεχομένως επιπλέον επιδόματα και επιχορηγήσεις.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ποικίλει ανά πρόγραμμα, με νωρίτερη ημερομηνία την 30η Σεπτεμβρίου

Τμήμα Σπουδών