Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Εκδήλωση για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και Απονομή Τιμής για τις σημαντικότερες διακρίσεις των μελών του ΑΠΘ του έτους 2016

Εκ μέρους του Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Περικλή Α. Μήτκα, σας διαβιβάζουμε την πρόσκληση στην εκδήλωση για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και την Απονομή Τιμής για τις σημαντικότερες διακρίσεις των μελών του ΑΠΘ του έτους 2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, στις 19:00, στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, με θέμα: «Η γονιμότητα της συνάντησης πολιτισμών». Θα ακολουθήσει η εισήγηση του Πρύτανη του ΑΠΘ και η απονομή τιμής για τις σημαντικότερες διακρίσεις των μελών του Πανεπιστημίου μας για το έτος 2016.

Την ίδια μέρα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, στις 08:30 π.μ., στον Ιερό Ναό των Αγίων Τριών Ιεραρχών (περιοχή Βούλγαρη), θα τελεστεί η καθιερωμένη αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου. Στις 10:30 π.μ. θα τελεστεί το μνημόσυνο υπέρ των αειμνήστων καθηγητών, ευεργετών, δωρητών, φοιτητών και διατελεσάντων υπαλλήλων του Πανεπιστημίου.

Δείτε το προγραμμα της εκδήλωσης.