Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Δυνατότητα σπουδών προπτυχιακών φοιτητών του ΑΠΘ University of East Anglia, του Ηνωμένου Βασιλείου κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-24

Στο πλαίσιο της υφιστάμενης Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του ΑΠΘ με το University of East Anglia, παρέχεται η δυνατότητα σπουδών κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-24, προπτυχιακών φοιτητών του ΑΠΘ University of East Anglia, του Ηνωμένου Βασιλείου. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από το συνημμένο αρχείο.

Τα προσφερόμενα μαθήματα βρίσκονται στον σύνδεσμο https://www.uea.ac.uk/study/study-abroad-and-exchange/inbound-study-abroad-and-exchange/what-can-i-study, ενώ η τελική λίστα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί ένα μήνα πριν την έναρξη των μαθημάτων του εξαμήνου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023  (ώρα: 12:00).

Ο/Η υποψήφιος/α φοιτητής/τρια πρέπει να έχει ολοκληρώσει κατ’ ελάχιστον το τέταρτο (4ο) εξάμηνο σπουδών του (δύο πλήρη έτη σπουδών). Ο συνολικός χρόνος σπουδών των υποψηφίων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δύο έτη από τον ενδεδειγμένο χρόνο σπουδών (ν+2).

Απαραίτητη είναι η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων θα προβεί στην επιλογή των δύο (2) επικρατέστερων φοιτητών και  θα προωθήσει στη συνέχεια τις αιτήσεις τους στο University of East Anglia, το οποίο θα κάνει και την τελική επιλογή.