Friday 19 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ YOUTH4REGIONS MEDIA (29.6.2018)

Σας ενημερώνουμε ότι οι τυχόν ενδιαφερόμενοι/-ες φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματός Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, μπορούν να βρούν εδώ  πληροφορίες σχετικά με διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γενική Δ/νση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής) που απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες δημοσιογραφίας από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε., ηλικίας 18 έως 30 ετών.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η επικοινώνηση υπαρκτών έργων συγχρηματοδοτούμενων από τα Ταμεία Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Ανάπτυξης και Συνοχής, με έμφαση στην έξυπνη, χωρίς αποκλεισμούς, αειφόρο ανάπτυξη και ειδικά στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Οι διαγωνιζόμενοι/-ες καλούνται να υποβάλλουν, σε οποιαδήποτε από τις 24 επίσημες γλώσσες της Ε.Ε., ένα μικρό άρθρο (400-1000 λέξεις) ή ένα βίντεο (2-3 λεπτά, αγγλικοί υπότιτλοι) σχετικό με το στόχο του διαγωνισμού. Θα υπάρξει ένας νικητής/ μία νικήτρια από κάθε χώρα μέλος της ΕΕ, ο οποίος/-α θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το αντίστοιχο Youth4Regions Media Programme, που θα διεξαχθεί 7 με 11 Οκτωβρίου 2018, στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων.

Τα έξοδα ταξιδίου, διαμονής και διατροφής καλύπτονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, με ταυτόχρονη υποβολή άρθρου ή βίντεο, είναι η 29 Ιουνίου 2018 (23.59, ώρα Βρυξελλών).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του διαγωνισμού: youth4regions@ewrc.eu

ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Π.Θ.