Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινής Περιόδου Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. της Σχολής Ο.Π.Ε. του Α.Π.Θ., που αφορά στην εξεταστική Ιανουαρίου 2021, θα γίνονται από 12 Οκτωβρίου 2020 έως και 23 Οκτωβρίου 2020, μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, από την ιστοσελίδα https://sis.auth.gr με τη χρήση του Ιδρυματικού σας λογαριασμού (Webmail).

Διευκρινίζεται ότι οι δηλώσεις πτυχιακών εργασιών, υποβάλλονται την ίδια περίοδο σε σε ηλεκτρονική μορφή, στη Γραμματεία, αφού συμπληρωθούν ηλεκτρονικά και υπογραφούν ψηφιακά από τον επιβλέποντα καθηγητή.

 Οι δηλώσεις μαθημάτων που αφορούν τους νεοεισαχθέντες φοιτητές (Α΄εξάμηνο), θα πραγματοποιηθούν από τη Γραμματεία, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής τους.

Για όποιο πρόβλημα, θα απευθύνεστε στη Γραμματεία του Τμήματος, εντός της προθεσμίας, με emal (info@jour.auth.gr).

Με δεδομένο ότι, η δήλωση μαθημάτων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας, δεν θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες δηλώσεις, ούτε και κατόπιν γραπτής αιτήσεως, εκτός και εάν συντρέχουν σοβαροί λόγοι που να αποδεικνύονται.

Παρακαλούνται οι φοιτητές αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία επιλογής μαθημάτων και την ηλεκτρονική τους δήλωση, να αποθηκεύσουν σε μορφή pdf το «Αποδεικτικό Εγγραφής στο Α.Π.Θ.» και να το εκτυπώσουν, καθώς αποτελεί το μοναδικό στοχείο υποβολής της.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η δήλωση εγγραφής εξαμήνου, δεν αποτελεί δήλωση μαθημάτων.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ