Friday 19 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Αποτελέσματα Erasmus+ Πρακτiκής Άσκησης έτους 2016-2017

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του τα αποτελέσματα για τη δράση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτους 2016-2017 (https://eurep.auth.gr/el/node/696), για τα οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις.

Καταρχήν, αποσαφηνίζεται ότι, οι φοιτητές που έχουν επισημανθεί με πράσινο χρώμα χρηματοδοτούνται από το ΑΠΘ, ενώ οι φοιτητές που έχουν επισημανθεί με πορτοκαλί χρώμα μπορούν να μετακινηθούν με χρηματοδότηση μέσω του Ομίλου Πρακτικής Άσκησης ERA-PLACES με συντονιστή το ΤΕΙ Αθηνών, ο οποίος παρείχε στο ΑΠΘ 40 θέσεις.

Επίσης, η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων αποφάσισε την αξιοποίηση της κατάταξης των φοιτητών βάσει της μοριοδότησης. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στους συντονιστές Erasmus για διευκρινίσεις.

Τέλος, σε περίπτωση ακύρωσης της μετακίνησης, οι φοιτητές του Τμήματός θα πρέπει να ενημερώσουν αμέσως το ΤΕΕΠ και τους συντονιστές Erasmus, ώστε το προβλεπόμενο ποσό να διατεθεί στον αμέσως επόμενο στην ακαδημαϊκή κατάταξη φοιτητή.

Οι συντονιστές του Τμήματος

Α. Μπαλτζής

Δ. Δημητρακοπούλου