Saturday 20 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για το μάθημα ελεύθερης επιλογής «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” (ΕΣΠΑ 2007-2013) λειτουργεί η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ανάπτυξη δράσεων που καλλιεργούν το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στους φοιτητές και φοιτήτριες και ενισχύουν τις δυνητικές επαγγελματικές προοπτικές τους.

Η ΜΚΕ υποστηρίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τμημάτων του ΑΠΘ με μαθήματα επιχειρηματικότητας και επιμέρους δράσεις όπως:
• Ανάπτυξη και υλοποίηση σεμιναριακών μαθημάτων
• Ανάπτυξη και υλοποίηση εργαστηριακών μαθημάτων
• Εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων
• Υλοποίηση ανοικτών δράσεων που συνδέουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τον κόσμο του επιχειρείν
• Ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού και μελετών περιπτώσεων
Το μάθημα ελεύθερης επιλογής  «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»,  προσφέρεται για τρίτη χρονιά στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και απευθύνεται σε φοιτητές που βρίσκονται τουλάχιστον στο  3ο  εξάμηνο σπουδών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών και συμμετέχουν ταυτόχρονα για το Εαρινό εξάμηνο φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής, του τμήματος Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών, Φυσικής και Δασοπονίας   του ΑΠΘ. Οι ώρες των μαθημάτων που θα οριστούν, θα είναι ανεξάρτητες του τρέχοντος προγράμματος σπουδών του τμήματος. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να για το μάθημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της Ηλεκτρονικής φόρμας (δεν αποτελεί δέσμευση η εκδήλωση ενδιαφέροντος από μέρους των φοιτητών).  Ενημέρωση σχετικά με το περιεχόμενο του μαθήματος καθώς και  με τον τρόπο διεξαγωγής του και τον τρόπο βαθμολόγησης του, θα γίνει  από τους  υπεύθυνους του μαθήματος  (Γ. Τσουρβάκας- Ε. Αβραάμ ).  Θα αποσταλεί σχετικό ενημερωτικό  e-mail σχετικά με την ώρα και τον τόπο της συνάντησης.  Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 15/2/13.
Γ. Τσουρβάκας- Ε. Αβραάμ
gtsourv@jour.auth.gr  avraam@jour.auth.gr

]]>