Saturday 20 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Προεγγραφή και έναρξη μαθήματος “Ανάλυση Ποσοτικών Δεδομένων”

Το μάθημα υποχρεωτικής επιλογής «Ανάλυση Ποσοτικών Δεδομένων» (https://baltzis.webpages.auth.gr/el/didaskalia/mathimata/proptyxiaka/analysi-posotikon-dedomenon) θα αρχίσει την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 (9:00-11:30), και μπορεί να δεχθεί μέχρι 27 άτομα. Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, όσοι/ες ενδιαφέρονται θα πρέπει να κάνουν προεγγραφή στη διεύθυνση https://forms.gle/sQFtYqkXatjn7XF49, οπωσδήποτε μέχρι το βράδυ της Κυριακής 10 Οκτωβρίου (22:00).

Για να τηρηθούν οι διαδικασίες υγειονομικής ασφάλειας, οι πρώτοι εννέα θα κληθούν να προσέλθουν στο εργαστήριο (στο Δώμα του κτιρίου της Νομικής), ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά (θα υπάρξει συμπληρωματική ενημέρωση τη Δευτέρα 11/10). Στην πρώτη συνάντηση, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος.

Το μάθημα συνιστάται για τα εξάμηνα Ε΄ και Ζ΄ ή μεγαλύτερα.

Για τις ανάγκες του μαθήματος και των ασκήσεων, θα χρειαστεί να μεταφορτώσετε το λογισμικό SPSS. Για την μεταφόρτωση, εγκατάσταση και λειτουργία του SPSS, χρειάζεται πρώτα να έχετε Πρόσβαση Εικονικού Δικτύου (βλ. οδηγίες στη διεύθυνση https://it.auth.gr/el/netAccess/VPN).

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το SPSS, σύμφωνα με τις οδηγίες στη διεύθυνση https://it.auth.gr/el/SPSS-installation. Για όποιο πρόβλημα ή δυσκολία αντιμετωπίσετε, θα συζητήσουμε αναλυτικά στο πρώτο μάθημα, την ερχόμενη Τρίτη, όπου και θα δοθούν επιπλέον οδηγίες και διευκρινίσεις.

Ευχόμαστε σε όλους/ες καλή και κυρίως υγειονομικά ασφαλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Οι διδάσκοντες

Αλέξανδρος Μπαλτζής

Νίκος Τσιγγίλης