Saturday 20 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Προεγγραφές: Μάθημα ΔΗ 4600 «Αθλητική Δημοσιογραφία ΙΙ»

Οι φοιτητές και φοιτήτριες του έκτου (ΣΤ΄) ή ανώτερου εξαμήνου σπουδών καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο μάθημα «Αθλητική Δημοσιογραφία ΙΙ» του εαρινού εξαμήνου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-22 συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1xZuB5_QlK_AJxT5DC19DRxzT5xKmGX-doCFN7R1zriM/viewform?edit_requested=true

Λήξη υποβολής συμμετοχής: Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 20:00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά και μόνο, όσοι και όσες έχουν ήδη εξεταστεί με επιτυχία στο αντίστοιχο μάθημα του Χειμερινού εξαμήνου του παρόντος ή περασμένων ετών.

Το μάθημα έχει εργαστηριακή μορφή με υποχρεωτικές παρακολουθήσεις και θα γίνεται κάθε Παρασκευή κατά τις ώρες 14:30-17:00 (έναρξη η 25/2) στην αίθουσα 4ΝΟΕ, με προοπτική να συνεχιστεί στο Η/Υ του εργαστηρίου Ηλεκτρονικών ΜΜΕ στη ΝΟΕ, όταν αυτό ετοιμαστεί.

Θα γίνουν δεκτοί ΜΟΝΟ 20 φοιτητές/τριες με τους/τις επί πτυχίω και τεταρτοετείς, να έχουν προτεραιότητα. Εάν κι εφόσον χρειαστεί, θα ληφθεί υπόψη η βαθμολογία του Χειμερινού εξαμήνου.

Αναφορικά με τους τριτοετείς, θα τηρηθεί η εξής σειρά προτεραιότητας: Συμμετοχή στο μάθημα (παρουσίες) κατά το χειμερινό εξάμηνο, βαθμός εξαμήνου, δήλωση πρόθεσης συμμετοχής.

Όσοι επιλεγούν, θα λάβουν ενημερωτικό e mail ώστε να προσέλθουν στο πρώτο μάθημα της 25/2.

Οι υπόλοιποι δεν θα γίνουν δεκτοί ακόμη και αν δηλώσουν το μάθημα στην ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων του εξαμήνου.

Οι διδάσκοντες

Νικόλαος Τσιγγίλης

Παναγιώτης Σπηλιόπουλος