Tuesday 23 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΜΜ 4600 «Συγγραφή σεναρίου: Διαφήμιση, Ψηφιακή Αφήγηση, Σειρά Μυθοπλασίας (σίριαλ)», χειμερινό εξάμηνο 2022-23

Καλούνται οι φοιτήτριες και οι φοιτητές που φοιτούν στο Ε΄ ή σε ανώτερο εξάμηνο σπουδών και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα της κατεύθυνσης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας «Συγγραφή σεναρίου: Διαφήμιση, Ψηφιακή Αφήγηση, Σειρά Μυθοπλασίας (σίριαλ)» να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής
https://docs.google.com/forms/d/1gNf_ny-wrY7FJZPtQz1FRcMcVkfXCnG37FG7YxDz8XQ/viewform

την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου (ώρα 12:00, έναρξη λειτουργίας της φόρμας).

Το συγκεκριμένο μάθημα έχει στόχο να κατανοήσουν οι φοιτήτριες και οι φοιτητές τα συγγραφικά στάδια και τα βασικά συγγραφικά εργαλεία της συγγραφής σεναρίου, να εξοικειωθούν με σεναριογραφικές πρακτικές, να ασκηθούν στη συγγραφή σεναρίων διαφήμισης και σειράς μυθοπλασίας, αλλά και να λειτουργήσουν ως δημιουργική ομάδα, η οποία προσλαμβάνει κριτικά και επιμελείται τα σενάρια.

Θα γίνουν δεκτές και δεκτοί ΜΟΝΟ 18 φοιτήτριες και φοιτητές, καθώς το μάθημα έχει εργαστηριακή μορφή (υποχρεωτικές παρακολουθήσεις) και περιλαμβάνει εβδομαδιαίες ασκήσεις γραφής και την παρουσίαση/συζήτησή τους.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική δήλωση. Το μάθημα θα διεξάγεται Τετάρτη 11.30-14.00 στην αίθουσα 4Β. Όταν ο αριθμός των συμμετοχών συμπληρωθεί, θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση. 

Η διδάσκουσα
Σοφία Νικολαΐδου
snikola@jour.auth.gr