Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” (ΓΕ0100)

Οι οδηγίες για την εξέταση και η εξεταστέα ύλη του μαθήματος Εισαγωγή στην Επικοινωνία (ΓΕ0100), το οποίο οφείλουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του προηγούμενου προγράμματος σπουδών, δηλαδή από το 7ο εξάμηνο και πάνω (εγγεγραμμένοι/ες μέχρι και το 2019), έχουν αναρτηθεί στις σελίδες του μαθήματος στο e-learning (https://elearning.auth.gr/course/view.php?id=13567), όπου έχουν πρόσβαση με τα στοιχεία του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Το μάθημα θα εξεταστεί με τυποποιημένο ερωτηματολόγιο μέσω του e-learning. Για τον λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι/ες:

  1. Να ενημερωθούν για τον τρόπο εξέτασης και να διαβάσουν προσεκτικά τις σχετικές οδηγίες.
  2. Να πραγματοποιήσουν πολλές φορές τη δοκιμαστική εξέταση στο e-learning (https://elearning.auth.gr/mod/quiz/view.php?id=715776), ώστε να εξοικειωθούν με την πλατφόρμα, ενόψει της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου (φάκελος “Εξετάσεις” στις σελίδες του μαθήματος στο e-learning).

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εξεταστέα ύλη ή και τον τρόπο εξέτασης, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα.


Σχετικό αρχείο: Εξεταστέα ύλη ΓΕ0100.pdf


Α. Μπαλτζής
Αναπληρωτής Καθηγητής
https://baltzis.webpages.auth.gr/
baltzis@auth.gr
Τηλ. 2310-992066