Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Εκπαιδευτική Εκδρομή

Πρόσκληση για συμμετοχή σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αμοργό, στις 12-17 Οκτωβρίου 2016 και σε βιωματική δράση στο πλαίσιο των μαθημάτων ‘Travel Journalism and Communication’ & ‘Τουρισμός και ΜΜΕ

  Η εκδρομή περιλαμβάνει: Συμμετοχή  στο 14ο Διεθνές Συνέδριο για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό ΥΠΕΡΙΑ 2016 και το Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού (http://yperia.gr) Το Συνέδριο διοργανώνεται γύρω από τρεις άξονες: – Καθημερινές επισκέψεις και περιπάτους σε όλο το νησί – ως ταξίδι Τύπου (fam trip) – Συνεδριάσεις το απόγευμα, πάνω σε θέματα πολιτισμού και βιώσιμου τουρισμού – Προβολή ταινιών στo πλαίσιo του Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αναλυτικά, το  δελτίο τύπου και το πρόγραμμα βρίσκονται στους παρακάτω συνδέσμους: Δελτίο Τύπου:  http://yperia.gr/el/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85-2016/ Πρόγραμμα:   http://yperia.gr/el/%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-2016/ Κόστος συμμετοχής: Το ‘συμβολικό’ κόστος που αναλογεί στη συμμετοχή στο Συνέδριο είναι 50 € ανά άτομο (το οποίο καλύπτει τα έξοδα διαμονής  όλων των ημερών στο Aegialis Hotel & Spa (http://amorgos-aegialis.com/el/ ), διατροφής, μεταφορών και εκδρομών στην Αμοργό). Σε αυτό θα πρέπει επιπλέον να υπολογιστούν και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τα εισιτήρια θα τα κλείσουμε μέσω των διοργανωτών για να μας εξασφαλίσουν έκπτωση 30% (για να έχετε μία εικόνα, η τιμή του εισιτηρίου Οικονομικής θέσης Πειραιάς-Αμοργός με την έκπτωση είναι 25 € ανά διαδρομή). Η μετάβαση και επιστροφή Θεσσαλονίκης-Πειραιά θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (αναμένουμε την απόφαση της συγκλήτου). Άρα, το συνολικό κόστος συμμετοχής σας στην εκπαιδευτική εκδρομή είναι 100 ευρώ το άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής:
  • Οι φοιτητές/τριες που έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα ‘Travel Journalism and Communication’, ‘ Τουρισμός και ΜΜΕ’ και ΄Travel Journalism’ (μεταπτυχιακό), Εργαστήριο Ηλεκτρονικών ΜΜΕ (Τηλεόραση), Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία, Public Communication Campaigns (μεταπτυχιακό).
  • Οι φοιτητές/τριες (επί πτυχίω και του ζ΄ εξαμήνου) που πρόκειται να εγγραφούν στο μάθημα Travel Journalism and Communication το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
Δήλωση συμμετοχής: Ο συνολικός αριθμός συμμετοχών είναι 20 άτομα. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στην παρακάτω φόρμα. https://goo.gl/forms/RDZfjLhY4wVVu1Vo1 Βιωματική Δράση: Στο συνέδριο αυτό, το οποίο αποτελεί ένα ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Αμοργό, συμμετέχουν δημοσιογράφοι, επαγγελματίες του Τουρισμού και κινηματογραφικοί παραγωγοί, οι οποίοι συμβάλλουν στην προώθησή της Αμοργού μέσω άρθρων σε εφημερίδες ή περιοδικά, ταινιών ή ντοκιμαντέρ, καθώς και διαφημίσεων προβολής της Αμοργού και των εργασιών που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Όσοι θα συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική αυτή εκδρομή θα αναλάβουν να δουλέψουν σε ομάδες, τις δράσεις προβολής που σχεδιάζουμε. Περισσότερες πληροφορίες στην πρώτη συνάντησή μας την επόμενη εβδομάδα (θα βγει σχετική ανακοίνωση).  

Οι διδάσκουσες του μαθήματος ‘Travel Journalism & Communication’

Φανή Γαλατσοπούλου –  Κλειώ Κεντερελίδου

]]>