Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, ΕΑΡΙΝΟ 2022-23

Καλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που φοιτούν στο ΣΤ΄ ή σε ανώτερο εξάμηνο σπουδών και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μάθημα της κατεύθυνσης Δημοσιογραφίας «Παραγωγή Ντοκιμαντέρ» στο εαρινό εξάμηνο 2022-23 να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση https://forms.gle/hjrndnRGYf3edGf16

την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 (ώρα 10:00, έναρξη λειτουργίας της φόρμας).

Σκοπός του μαθήματος είναι να εισαγάγει τους φοιτητές/τριες στην τέχνη της δημιουργίας ντοκιμαντέρ και να τους/τις βοηθήσει να αναπτύξουν σχετικές δεξιότητες. Η αξιολόγηση θα γίνει στη βάση ενός ντοκιμαντέρ που θα ολοκληρωθεί από ομάδα 3-4 ατόμων, διάρκειας 5-10 λεπτών, ώστε να συνδυαστούν στην πράξη τεχνικές και δημιουργικές δεξιότητες.

Το μάθημα θα διεξάγεται Πέμπτη 14.30-17.00 στο Εργαστήριο Πληροφορικής στα ΜΜΕ (2ος όροφος κτίριο ΟΠΕ)

Καθώς το μάθημα έχει εργαστηριακή μορφή (υποχρεωτικές παρακολουθήσεις) υπάρχει ανώτατο όριο στις εγγραφές (20 άτομα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική δήλωση και το εξάμηνο σπουδών. Προτεραιότητα θα δοθεί σε φοιτητές/φοιτήτριες που βρίσκονται στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών τους.

Μετά την οριστικοποίηση του τμήματος θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τους/τις συμμετέχοντες/ούσες στην ιστοσελίδα του τμήματος.

Η διδάσκουσα

Δρ. Ελισάβετ Τζίνα Γεωργιάδου | egeorgiadou@jour.auth.gr