Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Εγγραφές στο μάθημα ΜΜ5600 & ΑΜΜ4000 «Σχεδίαση Ψηφιακών Γραφικών», Χειμερινό Εξάμηνο 2022-23

Καλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που φοιτούν στο Γ΄ ή σε ανώτερο εξάμηνο σπουδών και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μάθημα της κατεύθυνσης Επικοινωνίας «Σχεδίαση ψηφιακών γραφικών» στο χειμερινό εξάμηνο 2022-23, να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση https://forms.gle/qgNq7qy3LYBj1mTZA

την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 (ώρα 10:00, έναρξη λειτουργίας της φόρμας).

Το μάθημα εστιάζει στην οργάνωση των οπτικών στοιχείων σε ένα έντυπο ή μια οθόνη, και στην ψηφιακή επεξεργασία γραφικών με αντίστοιχο λογισμικό. Θα διεξάγεται Πέμπτη 14.30-17.00 στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο 2ο όροφο στην ΟΠΕ.

Καθώς το μάθημα έχει και εργαστηριακή μορφή (υποχρεωτικές παρακολουθήσεις) υπάρχει ανώτατο όριο στις εγγραφές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική δήλωση και το εξάμηνο σπουδών.

Μετά την οριστικοποίηση του τμήματος θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τους/τις συμμετέχοντες/ούσες στην ιστοσελίδα του τμήματος. > ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να γνωρίζετε πως προϋπόθεση για την τελική δήλωση στις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Γραμματείας ΑΠΘ sis.auth των εργαστηριακών μαθημάτων επιλογής, στα οποία απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, είναι η έγκριση συμμετοχής σας στο μάθημα από τον/την διδάσκοντα/ούσα. Συνεπώς όσοι/ες δεν δείτε τα στοιχεία σας, δεν πρέπει να δηλώσετε το μάθημα στην ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου.

Η διδάσκουσα

Δρ. Ελισάβετ Τζίνα Γεωργιάδου | egeorgiadou@jour.auth.gr