Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Οδηγίες για τις εγγραφές των εισαγομένων με σοβαρές παθήσεις

Οι επιτυχόντες αυτής της κατηγορίας θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση έγγραφης μέσα από το περιβάλλον register.auth.gr και να προσέλθουν στις γραμματείες με την αίτηση που θα εκτυπώσουν από το ίδιο περιβάλλον και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο διάστημα από 5 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου 2017. Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν μέσω SMS για τη διαδικασία καταχώρισης στοιχείων στο register.auth.gr από το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Επειδή δεν υπάρχει καταχωρημένο κινητό για όλους τους επιτυχόντες παρακαλούμε για την ανάρτηση σχετικών ανακοινώσεων και από τις γραμματείες των Τμημάτων.

Το σύστημα register.auth.gr για την καταχώριση των στοιχείων αυτής τη κατηγορίας και την εκτύπωση της αίτησης θα ανοίξει την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου (στις 9:00 το πρωί) και θα περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για τους φοιτητές.

Επισημαίνεται ότι:

Φοιτητής που έχει ολοκληρώσει την καταχώριση στοιχείων του στο σύστημα register.auth.gr εμφανίζεται στο σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας σε κατάσταση προεγγραφής. Η οριστικοποίηση της προεγγραφής γίνεται με βάση τα προβλεπόμενα στην εγκύκλιο του Υπουργείου. Με την οριστικοποίηση της προεγγραφής ο εισαγόμενος λαμβάνει με SMS τους κωδικούς που απαιτούνται για τη δημιουργία του Ιδρυματικού Λογαριασμού.