Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Επίσκεψη του ιδιοκτήτη και προέδρου του Ομίλου «Metromedia» στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ

Ο Ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του Ομίλου «Metromedia» κ. Παύλος Ανδρώνης επισκέθηκε την Πέμπτη 20/10 το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και μίλησε στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που έχουν επιλέξει το μάθημα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Ο κ. Ανδρώνης, αναφέρθηκε στο ιστορικό του Ομίλου, τη δημιουργία τεσσάρων διαφορετικών θεματικών ραδιοσταθμών που απευθύνονται σε διαφορετικό Κοινό, μίλησε για το μοντέλο της Ραδιοεφημερίδας (Αθλητικό Μετρόπολις- Μετροσπόρ) και απάντησε στις ερωτήσεις των φοιτητών και φοιτητριών του τμήματος για θέμα εργασιακά, δημοσιογραφικά, μάρκετινγκ κλπ.

andronis_jour

Ο Όμιλος «Metromedia» περιλαμβάνει τέσσερις ραδιοφωνικούς σταθμούς (Αθλητικό Μετρόπολις, Public, Zoo και Velvet), μια αθλητική εφημερίδα (Metrosport) και τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες. Κατέχει δε, σημαντικά υψηλό μερίδιο στην ακροαματικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών στο Νομό Θεσσαλονίκης, κυκλοφορίας της εφμερίδας στη Βόρεια Ελλάδα και αναγνωσιμότητας των ιστοσελίδων του, πανελληνίως.

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ., είναι το μόνο πανεπιστημιακό Τμήμα από τα αντίστοιχα στην Ελλάδα, που από πέρυσι (2015-16) με τα μαθήματα «Αθλητική Δημοσιογραφία» το Χειμερινό εξάμηνο, «Αθλητική Δημοσιογραφία ΙΙ» και «Αθλητισμός, Κοινωνία και ΜΜΕ» το Εαρινό εξάμηνο, προσφέρει στους φοιτητές και τις φοιτήτριές του, μια άτυπη εξειδίκευση στο αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ προχωρά στην Ίδρυση Διατμηματικού Μεταπτυχιακού στα Sports Media.