Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Εγγραφές Πρωτοετών

Οι επιτυχόντες στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. των κατηγοριών (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ-Παλαιό και Νέο Σύστημα), που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στην εφαρμογή του ΥΠ Π.Ε.Θ., θα πρέπει να καταχωρήσουν στο register.auth.gr, τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 (Βήμα 1ο).

Στη συνέχεια (Βήμα 2ο ) θα πρέπει, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, να προσέλθουν για ταυτοποίηση στη Γραμματεία του Τμήματος (1ος όροφος, Εγνατία 46), ώρες 11:00 π.μ. -13:00, έχοντας μαζί τους :

  • Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο (πρωτότυπο και μια φωτοτυπία)
  • Δύο (2) φωτογραφίες τύπου ταυτότητας
  • Φωτοτυπία εγγράφου από δημόσια υπηρεσία Δ.Ο.Υ. , Κ.Ε.Π. κ.λπ από όπου θα αποδεικνύεται ο Α.Μ.Κ.Α. του φοιτητή

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται με ΟΛΑ τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να ολοκληρώνεται ΑΜΕΣΑ η ταυτοποίηση στοιχείων.

Μετά την οριστικοποίηση της εγγραφής, ο φοιτητής θα λαμβάνει με μήνυμα (sms) τα απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία του ιδρυματικού του λογαριασμού, με τον οποίο αποκτά πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Α.Π.Θ.

Οι φοιτητές που δεν θα ολοκληρώσουν την καταχώρηση στοιχείων στο register.auth.gr και τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας, ΔΕΝ θα αποκτήσουν ιδρυματικό λογαριασμό, που είναι απαραίτητος για την ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Α.Π.Θ.

Τέλος, σημειώνεται ότι όλοι οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει το Στατιστικό Δελτίο ΣΕ11 είτε εγγράφως, είτε μέσω της ηλεκτρονικής τους εγγραφής, έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν στη συμπλήρωσή του και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης : https://elstatweb.statistics.gr/deltio_fititi_loginjsp

Από τη Γραμματεία του Τμήματος