Friday 19 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Διατμηματικό Πρόγραμμα της Έδρας UNESCO του Α.Π.Θ. για την Εκπαίδευση στα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τη Δημοκρατία και την Ειρήνη

Δείτε το περιεχόμενο (Πρόγραμμα Εισηγήσεων και Εισηγητές) του Διατμηματικού Διεπιστημονικού Προγράμματος της Έδρας UNESCO του Α.Π.Θ. για την Εκπαίδευση στα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τη Δημοκρατία και την Ειρήνη με τίτλο “Σύγχρονα Παγκόσμια Προβλήματα και η Ευθύνη του Επιστήμονα: διεπιστημονικές Προσεγγίσεις”.

Το ανωτέρω Πρόγραμμα προσφέρεται στους φοιτητές όλων των Τμημάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως μάθημα ελεύθερης επιλογής (4Ω, 6 Π.Μ.), στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Το πρόγραμμα άρχισε το 1994, δίδαξαν σ’ αυτό ως τώρα περίπου 150 μέλη ΔΕΠ από όλα σχεδόν τα Τμήματα του Α.Π.Θ. και άλλων Πανεπιστημίων της χώρας και το παρακολούθησε μεγάλος αριθμός φοιτητών (περισσότεροι από 5.500) από πολλά Τμήματα καθώς και μεγάλος αριθμός ακροατών. Το Πρόγραμμα λειτουργεί από το 1994 κ.ε. με πολλή επιτυχία.

Η Έδρα UNESCO του Α.Π.Θ. βραβεύτηκε από την UNESCO (Νοέμβριος 2002) για το ακαδημαϊκό Πρόγραμμά της και τις άλλες εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητές της.

Η Διευθύντρια της Έδρας UNESCO του Α.Π.Θ.
Ομότ.Καθηγήτρια Δήμητρα Παπαδοπούλου