Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Βιωματικό εργαστήρι συναισθηματικής ευεξίας

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήρι συναισθηματικής ευεξίας που αποτελείται από δύο δίωρες συναντήσεις. Θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Χριστοδούλου» της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα εξοικειωθείτε με πρακτικές και αποτελεσματικές ασκήσεις γνωστικής-συμπεριφορικής θεραπείας που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας.

Στόχοι του εργαστήριου είναι να μάθετε για τα αρνητικά συναισθήματά σας και την αποτελεσματική διαχείρισή τους. Θα μπορέστε να αποκτήσετε επιδεξιότητες που θα σας βοηθούν στην καθημερινότητά σας, όπως διαχείριση άγχους, καλλιέργεια θετικών σκέψεων, τεχνικές χαλάρωσης και βελτίωση ύπνου. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες αυτές θα μπορέστε να μειώστε τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνετε στην καθημερινότητά σας και να αυξήστε την συναισθηματική σας ευεξία και ποιότητα ζωής.

Εισηγήτρια: Άλτα Πανέρα, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ., Α.Π.Θ.

Το εργαστήρι είναι δωρεάν και απευθύνεται σε φοιτητές από όλες τις σχολές και όλα τα έτη σπουδών του Α. Π.Θ.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και γίνεται ηλεκτρονικά στο http://kesypsy.web.auth.gr/index.php/anakoinwseis/35-2015-09-09-11-45-47

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για όσους παρακολουθήσουν και τις δύο μέρες.

Πληροφορίες στο ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ. τηλ. 2310 992621