Thursday 18 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Προγράμματα υποτροφιών του Πανεπιστημίου του Μιλάνο “La Statale”

Δείτε α) το έγγραφο 147140/η1/18.92015 του ΥΠοΠαιΘ σχετικά με προγράμματα υποτροφιών του Πανεπιστημίου του Μιλάνο “La Statale” για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές (συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης Δ.Δ.) και β) ανακοίνωση, στην αγγλική γλώσσα, ειδικά για το πρόγραμμα υποτροφιών του διαπανεπιστημιακού consortium για το δικαίωμα στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση (CIDiS), του οποίου η προθεσμία υποβολής αίτησης λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Επισημαίνουμε ότι πρόκειται για περισσότερα του ενός προγράμματα υποτροφιών, τα οποία έχει στη διάθεσή του το Πανεπιστήμιο του Μιλάνο για τους εγγεγραμμένους/ες φοιτητές/τριές του, με διαφορετικές προϋποθέσεις (π.χ. εισόδημα), προθεσμίες υποβολής αίτησης και παροχές. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να ανατρέξουν είτε στις ιστοσελίδες που αναφέρει το έγγραφο του Υπουργείου είτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου http://www.unimi.it/ENG/courses/33179.htm (επιλογές: Boost your talent, Scholarships provided by the University, Scholarships provided by CIDiS).

Στην ιστοσελίδα http://www.unimi.it/ENG/courses/86279.htm μπορούν να αναζητηθούν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης σε προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, ανά κύκλο.

Στην ιστοσελίδα http://www.unimi.it/ENG/courses/29521.htm μπορούν να αναζητηθούν τα αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, ανά κύκλο.

Κατεβάστε τα σχετικά έγγραφα.

ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Π.Θ.