Thursday 25 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Εγγραφή στο μάθημα 'Reisejournalismus'

Το μάθημα ‘ Reisejournalismus΄ ανήκει στις ξενόγλωσσες δημοσιογραφικές εφαρμογές, είναι μάθημα Επιλογής (ΕΚ Δημοσιογραφίας) και απευθύνεται σε φοιτητές του Δ΄, Στ΄ και Η΄ εξαμήνου, με επίπεδο γλωσσομάθειας B1 +.

Ως διδακτικό υλικό θα χρησιμοποιηθούν γερμανόφωνα ταξιδιωτικά άρθρα για ελληνικούς προορισμούς από ταξιδιωτικούς οδηγούς, ένθετα εφημερίδων, ταξιδιωτικά περιοδικά, και  δικτυακούς τόπους, ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιηθεί και οπτικοακουστικό υλικό από τηλεοπτικές ταξιδιωτικές εκπομπές και κοινωνικά μέσα επικοινωνίας. Τα κείμενα συνοδεύονται από γλωσσικές ασκήσεις, δραστηριότητες κατανόησης του περιεχομένου των κειμένων και εξάσκησης γραμματικών και συντακτικών φαινομένων.
Το μάθημα θα διδάσκεται την Πέμπτη στις  09:00-11:30 στην αίθουσα 2α.
Για την πρώτη ενημερωτική συνάντηση θα ειδοποιηθείτε μέσω του e-mail που θα δηλώσετε στη φόρμα.  Η δήλωσή σας στην παρακάτω φόρμα είναι απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος και δεν είναι δεσμευτική!
Αξιολόγηση Μαθήματος: Γραπτή εργασία και προφορική παρουσίαση της εργασίας ή ομαδικό πρότζεκτ (2-3 ατόμων) με συγκεκριμένα παραδοτέα ανά άτομο.
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το μάθημα, παρακαλώ να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα.
Η διδάσκουσα
Φ. Γαλατσοπούλου
fgal@jour.auth.gr
]]>