Friday 19 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Διεθνές ΠΜΣ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Master’s Degree in Southeast European Studies) του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών που διανύει το δέκατο έκτο χρόνο λειτουργίας του θα δεχτεί έως 25 φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Το πρόγραμμα είναι μονοετές και εξ ολοκλήρου αγγλόφωνο. Το Πρόγραμμα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε πτυχιούχους κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών.

Τα μαθήματα που προσφέρονται κατά τις εντατικές μονοετείς σπουδές του προγράμματος είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν μια βαθιά, εστιασμένη και διεπιστημονική γνώση των ιστορικών, πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων της Νοτοανατολικής Ευρώπης. Σε όσους ολοκληρώσουν επιτυχώς τις σπουδές και την διπλωματική εργασία τους απονέμεται Mεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master) του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, καλούνται να υποβάλουν αίτηση ως τις 15 Ιουνίου 2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου ή υποβολή στη Γραμματεία του ΠΜΣ). Για περαιτέρω διευκρινίσεις παρασκαλώ επικοινωνέίστε στο 2103698966-5 και φαξ: :(+30)2103688966).

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.see.pspa.uoa.gr