Tuesday 23 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Συμμετοχή στην Έρευνα του Erasmus Happiness Economics Research Organization

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο “Erasmus Happiness Economics Research Organization” του Erasmus University Rotterdam, σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., διεξάγει έρευνα με θέμα την ευημερία των νέων και τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης σε ποικίλες πτυχές της καθημερινότητάς τους.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές και φοιτήτριες από όλα τα Τμήματα του Α.Π.Θ. μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και της συμπλήρωσης ερωτηματολογίων ηλεκτρονικά (με τη χρήση smartphone ή Η/Υ). Η συλλογή των δεδομένων θα είναι ανώνυμη και θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του Μαΐου 2015. Οι φοιτητές/τριες που θα δεχθούν να συμπληρώσουν όλα τα τμήματα της έρευνας, θα συμμετέχουν ταυτόχρονα και σε μια κλήρωση για ένα iPhone 6.
Όσοι/ες φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν το προσωπικό τους email στον παρακάτω σύνδεσμo:

http://goo.gl/forms/IhY7Yw1UxP

προκειμένου να ενημερωθούν για την ερευνητική διαδικασία και τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων. Θα ακολουθήσει πρόσκληση για δύο προαιρετικές συναντήσεις, οι οποίες θα γίνουν στις 7 και 8 Μαΐου αντίστοιχα, όπου θα δοθούν επιπλέον διευκρινίσεις και οδηγίες για την έρευνα.

Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Χριστίνα Αθανασιάδου, Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Ψυχολογίας, Α.Π.Θ.
Δέσποινα Μωραϊτου, Λέκτορας, Τμήμα Ψυχολογίας, Α.Π.Θ.
Δέσποινα Ξανθοπούλου, Λέκτορας, Τμήμα Ψυχολογίας, Α.Π.Θ.