Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Έναρξη Κύκλου Σεμιναρίων Που Διοργανώνει Ο ΠΣΑΤ Με Το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ Του ΑΠΘ

Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, ξεκινά ο 1ος κύκλος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Δια Βίου Μάθησης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του ΠΣΑΤ, σε συνεργασία με το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο κύκλος Σεμιναρίων, που με θέμα την «Αθλητική Δημοσιογραφία στην Ψηφιακή Εποχή», θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015.

Τα Σεμινάρια θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη απόγευμα 17:00–20:00 στο αμφιθέατρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας –Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) και με διδάσκοντες του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Τα συνολικά έξι Σεμινάρια (6, 13, 20 και 27 Μαΐου και 3 και 10 Ιουνίου), θα μεταδοθούν απευθείας από την ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ (www.psat.gr).

Επιστημονικός υπεύθυνος του 1ου κύκλου Σεμιναρίων είναι ο Ανδρέας Βέγλης, καθηγητής και αναπληρωτής πρόεδρος τμήματος ΜΜΕ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και διδάσκοντες οι:

Ανδρέας Βέγλης-καθηγητής, Γιώργος Καλλίρης-αναπληρωτής καθηγητής, Αντώνης Σκαμνάκης-επίκουρος καθηγητής, Χαράλαμπος Δημούλας-επίκουρος καθηγητής, Νίκος Παναγιώτου-λέκτορας, Χαράλαμπος Μπράτσας-ΕΔΙΠ.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων (το αναλυτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει σε νεότερη ανακοίνωση) είναι δωρεάν. Απευθύνονται στους αθλητικούς συντάκτες μέλη και μη μέλη του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, σε δημοσιογράφους, σε φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, μεταπτυχιακούς φοιτητές δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο έχει σχέση με το αντικείμενο και τις θεματικές που θα αναλυθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι για την παρακολούθηση των σεμιναρίων θα πρέπει να το δηλώσουν έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στον ΠΣΑΤ. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email συνδέσμου (psat@otenet.gr), ή με φαξ (2103635777).  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΠΣΑΤ στα τηλέφωνα 2103634719 και 2103631861.