Friday 19 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Πρόσκληση ενδιαφέροντος – Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ: ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το συνέδριο «Μέσα, Επικοινωνιακό Σύστημα και Βιώσιμη Ανάπτυξη» καλεί προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να υποβάλουν προτάσεις για συμπόσια (panels) που θα τα οργανώσουν οι ίδιοι και θα αφορούν τις θεματικές του συνεδρίου όπως και για ψηφιακές εφαρμογές (για κινητά, σύντομα βίντεο, παιχνίδια και graphics, ή δικτυακούς τόπους) με γενικό θέμα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ: ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η χρονική διάρκεια των βίντεο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Ο μέγιστος χρόνος που θα διατεθεί για την παρουσίαση των εφαρμογών είναι 10 λεπτά. Η μέγιστη χρονική διάρκεια των συμποσίων είναι 90 λεπτά (μέχρι 5 ομιλητές) και η εσωτερική τους οργάνωση επαφίεται στους συμμετέχοντες. Οι προτάσεις για παρουσίαση ψηφιακών εφαρμογών ή οργάνωσης συμποσίου αποστέλλονται μόνο ηλεκτρονικά και θα υποβληθούν ανώνυμα σε κρίση από δύο μέλη της επιτροπής αξιολόγησης ψηφιακών εφαρμογών του συνεδρίου.

Η πρόταση για παρουσίαση ψηφιακής εφαρμογής πρέπει να είναι μέχρι 300 λέξεις και να περιλαμβάνει τον τίτλο της εφαρμογής, τα στοιχεία επικοινωνίας και την ιδιότητα του συγγραφέα ή συγγραφέων.

Η πρόταση για συμπόσιο πρέπει να είναι μέχρι 500 λέξεις και να περιλαμβάνει τον τίτλο του συμποσίου, τα στοιχεία επικοινωνίας και την ιδιότητα των ομιλητών.

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: 1 Φεβρουαρίου 2015

Ημερομηνία ανακοίνωσης αποδοχής ή απόρριψης: 15 Φεβρουαρίου 2015

Προθεσμία υποβολής των ψηφιακών εφαρμογών ή παρουσιάσεων σε συμπόσιο: 15 Απριλίου 2015

Περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου:

http://mediadevel.wordpress.com/