Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

4ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
4ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
25 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2014
Χανιά Κρήτης

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Εργαστήριο Δημοσιογραφίας του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, το ΑΠΕ-ΜΠΕ,την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνδιοργανώνουν το 4ο Θερινό Σχολείο στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία.. Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου στα Χανιά της Κρήτης, από 25 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2014.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές τμημάτων Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ, Επικοινωνίας, Βιολογίας και Περιβάλλοντος, μεταπτυχιακούς φοιτητές συναφών σπουδών και σε όσους εργάζονται ή έχουν εργαστεί ως δημοσιογράφοι. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβεί τα 22 άτομα.

Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ τμημάτων ΑΕΙ, επαγγελματίες δημοσιογράφοι καθώς και ειδικοί περιβαλλοντικοί επιστήμονες.

Με την ολοκλήρωση του θερινού σχολείου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο και δεν απαιτούνται δίδακτρα. Το συνολικό κόστος για τις 6 ημέρες είναι το ποσό των €150 και καλύπτονται: α)τα έξοδα διαμονής σε δίκλινο δωμάτιο, β)πρωινό, γ)μεσημεριανό δ) διαλείμματα καφέ και τέλος το κόστος δυο εκπαιδευτικών εκδρομών.

Συμμετέχοντες από Χανιά και Ρέθυμνο που δεν επιθυμούν διαμονή και σίτιση επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής € 60.

Ημερομηνία λήξης υποβολής του βιογραφικού, το οποίο επέχει θέση αιτήσεως, είναι η Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΙΕΤ www.rpi.gr

Για την αποστολή βιογραφικών contact@rpi.gr ή στο φαξ 28250-71371.