Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Εκδήλωση Μεταπτυχιακά & Υποτροφίες@ Θεσσαλονίκη, 21 Μαΐου 2014, ΚΕΔΕΑ

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουν τα τρία Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 21 Μαϊου 2014, τις ώρες 10:00-17:30, σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (κόκκινο κτίριο).

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει:

α) ενημέρωση για τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, που χορηγούνται από διάφορους φορείς,

β) προβολές με τις σημαντικότερες πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματα που συχνά θέτουν οι υποψήφιοι φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων και

γ) συμβουλευτικές εισηγήσεις για τη διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού προγράμματος, τη χρήση μηχανών αναζήτησης, τη συμπλήρωση της αίτησης και την σύνταξη της αυτοπεριγραφικής έκθεσης.

Ακόμη, θα λειτουργήσει εκθεσιακός χώρος, όπου εκπρόσωποι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς και ενεργοί φοιτητές και απόφοιτοί τους, θα ενημερώνουν αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων και των εισηγήσεων της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα: https://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=492

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό. Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά