Thursday 18 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ/ AR U RADIO

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

AR U RADIO

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ‘AR U RADIO (are you radio) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), από το ακρωνύμιο Aristotle University Radio, αναζητά εθελοντές συνεργάτες δημοσιογράφους από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές/υποψήφιους διδάκτορες, αποφοίτους ή διδάκτορες του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. Στόχος της πρόσκλησης είναι να δημιουργηθεί μία Τράπεζα Εθελοντών Συνεργατών Δημοσιογράφων, τα μέλη της οποίας θα ενεργοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του προγραμματισμού του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και τη διαθεσιμότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμβάλλουν στο παραπάνω εγχείρημα, μπορούν να στείλουν email στην κα Κλειώ Κεντερελίδου (ckent@jour.auth.gr), περιλαμβάνοντας τα εξής:

–          σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα στην ελληνική γλώσσα, συνοδευόμενο από φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας/διαβατηρίου

–          προσδιορισμός της χρονικής περιόδου που είναι διαθέσιμοι για εθελοντική εργασία εντός του έτους 2012

–          πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (1. Ονοματεπώνυμο, 2. Κινητό Τηλέφωνο, 3. Σταθερό Τηλέφωνο, 4. Email, 5. Facebook Name, 6. Scype Name) – σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία δεν υπάρχει, παρακαλούμε να αναφέρεται με την ένδειξη (Δ/Υ), ώστε να μην θεωρηθεί παράληψη η μη αναφορά του

–          η σημερινή ιδιότητά σας (προπτυχιακός, μεταπτυχιακός φοιτητής /υποψήφιος διδάκτορας, απόφοιτος ή διδάκτορας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε.)

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την Παρασκευή 22/06/2012 και ώρα 12.00.

Σημειώνεται ότι οποιαδήποτε υποβολή αίτησης μετά τη λήξη της προθεσμίας ή με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα ληφθεί υπόψη. Επίσης, η αίτηση θα πρέπει να γίνει από τον ενδιαφερόμενο με ένα και μοναδικό πλήρως συμπληρωμένο email (συμπληρωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα δεν θα ληφθούν υπόψη).

Για την επιλογή των εθελοντών συνεργατών θα ληφθεί υπόψη και η παρακολούθηση του μαθήματος ‘Ραδιοφωνική Δημοσιογραφία’ της κας Αικ. Μυστακίδου (ΔΗ0500, Θ/Α, Ε’ εξάμηνο και Πρακτική IV), η όποια σχετική εμπειρία (επαγγελματική, εθελοντική εργασία ή στο πλαίσιο της Πρακτικής), αλλά και η διαθεσιμότητα σας όπως θα μας την ορίσετε.