Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Συμμετοχή στη Δημοσιογραφική Ομάδα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα European School Radio

Σας ενημερώνουμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., μέσω του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε., συμμετέχει στη συνδιοργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κάνω ραδιόφωνο στο European School Radio- Παραγωγή Δημοσιογραφικής Εκπομπής», μαζί με την  Επιστημονική Εταιρεία “Διαθεματικό Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτικό τίτλο EUROPEAN SCHOOL RADIO, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ”, το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης (Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ.).

Το πρόγραμμα υλοποιείται με επιτυχία από το 2015-16, ενταγμένο στο πλαίσιο δράσεων Οπτικοακουστικής Παιδείας για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας και τελεί υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το φετινό σχολικό έτος 2019-20, το πρόγραμμα αναμένεται να επιμορφώσει περισσότερα σχολεία και καλούμε τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., που επιθυμούν να ενταχθούν στη Δημοσιογραφική Ομάδα του Α.Π.Θ. με τη συνεργασία  των Δημοσιογράφων-Μελών της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., να συμπληρώσουν στην φόρμα συμμετοχής. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθεί αντίστοιχη βεβαίωση.

Πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: http://europeanschoolradio.eu/society/edu-thess/